Proiectele fundaţiei

*Tineri nevoiaşi în pragul vieţii*: este incepând din anul 1998 și până în prezent proiectul permanent al fundației .

Proiectul se desfășoară în cadrul  centrului rezidențial, *Cămin de tineret* pentru tineri în situație de dificultate, situat în Baia Mare, str. Berzei nr.3.

Proiectul asigură tinerilor beneficiari servicii de cazare, asistență socială și sprijin pentru integrarea în societate, respectiv pe piața muncii.

Alte proiecte implementate:

*Pregătire profesională pentru tineri surdo-muți*: proiectul  a oferit o pregătire specială de comunicare în limba română, inițiere în limba engleză, respectiv inițiere în domeniul IT pentru tineri surdo-muți.

*Perseverenți si responsabili*: proiect de dezvoltare personală într-un cadru relaxant si interactiv. Prin activităţi creative, activităţi în aer liber şi sport, proiectul  urmărea dezvoltarea  personalității tânărului, întemeierea unui sistem de valori şi a unei imagini de sine corecte, în vederea pregătirii tânărului pentru o viață decentă.

*Formându-ne mediul, ne formăm și noi*: proiect de educare pentru mediu, prin salubrizare si amenajare a unor spații verzi, urmată de activități  recreative în aer liber.

*Training for Life  I şi II*: proiecte de terapie ocupațională în cadrul unui atelier de  broderie.

Cântec și prietenie: un proiect de socializare a tinerilor beneficiari cu studenți din Baia Mare,  care și-au asumat misiunea ca în cadrul unei relații de prietenie să transmită valori sociale , contribuind astfel la formarea tinerilor în acest spirit.

Proiectul avea în desfăşurare  diferite  activități, acestea reprezentând cadrul  pentru relaționare, respectiv pentru formarea unor aptitudini în domeniul muzical.

Unul din rezultatele  acestor  întâlniri a fost CD-ul  de colinde, înregistrat  şi accesibil pe ...